Ofte Stillede Spørgsmål

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke mulighed for at ændre i en ordre. 

Har du lagt en forkert ordre, beder vi dig placere en ny ordre med de rigtige størrelser/farver/produkter og sende den 'forkerte' ordre retur til os, når du modtager den. 

Under hvert produkt finder du en størrelsesguide, der giver dig målene på de forskellige størrelser tilgængelige på vores webshop. Ønsker du målene på et specifikt produkt, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller på vores chat. 

Du finder vores gængse størrelsesguide her.  

Det kan ske, at vores system ikke får sendt en ordrebekræftelse afsted. Kontakt os på mail el. chat, så sender vi en afsted til dig med det samme. Tjek også gerne dit spam-filter, da bekræftelsen desværre nogen gange ender her.

Hvis du mod forventning har modtaget en forkert vare, en forkert størrelse eller farve bedes du kontakte os på mail eller chat, så løser vi problemet hurtigst muligt og får sendt den rigtige vare afsted til dig. 

Vi har en leveringstid på 1-3 hverdage. Når du har bestilt fra os, og vi har afsendt pakken fra vores lager, vil du modtage en mail direkte fra GLS med et track&trace nummer, så du kan spore din pakke. 

Ja naturligvis. Hos U.S. Polo Assn. har vi 100 dages returret. 

Ønsker du at sende noget retur, bedes du anmode om en returnering via din kundeprofil. Den finder du ved at klikke på profil-ikonet i øverste højre hjørne på  webshoppen el. klik her

Læs mere om, hvordan du håndterer hele returneringen her.

Det er ikke muligt at lave en ombytning. Vi beder dig derfor returnere den 'forkerte' størrelse og placere en ny ordre i den størrelse, du ønsker. 

Nogen gange sker det desværre, at vi ikke får lagt en returlabel i din pakke. Kontakt os på enten vores mail: info@uspoloassn.dk eller chat, så opretter vi en label til dig med det samme, som du kan printe. 

Hvis du bruger vores returlabel koster det 29kr i returfragt, som vil blive fratrukket din refundering. 

Når du bruger vores returlabel hos GLS, vil du altid modtage et track&trace nummer, hvor du kan følge pakken. 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke sender en e-mail, når vi har modtaget din returpakke, men kontakter dig, så snart vi har refunderet dit beløb. Det sker inden for 14 hverdage. 

Du har 100 dages returret på din ordre fra du har modtaget den. 

Øv, det beklager vi naturligvis. Kontakt os på mail med billeder af fejlen, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Du kan læse mere om vores håndtering af en reklamation her.